Jahalne počitnice z vašim konjem

Jahalne počitnice z vašim konjem

Ponujamo vam možnost, da pridete k nam s svojim konjem in prijatelji ter sproščeno uživate dopust, kot če bi bili na svoji kmetiji. Konje bomo nastanili v boks ali na pašnik, kar vam bolj ustreza. Organizirali vam bomo poldnevno ali celodnevno jahanje s spremstvom vodnika po okoliških poteh in poskrbeli za primerne postanke za konje in pristno domačo hrano na poti za jahače. Pomagali vam bomo tudi v primeru kakršnikoli težav na poti (veterinar, kovač, prevoz konja).

Poti so zasnovane tako, da v glavnem vodijo po gozdnih in poljskih poteh, skozi zanimive vasice ter vključujejo postanke pri lokalne ponudnikih. Intenzivnost in tempo jahanja bosta prilagojena vašemu znanju, željam in dobrobiti konj.

Na kmetiji imamo urejenih več točk za počitek (ležalniki, viseče mreže) ali pa za druženje s prijatelji, kar vam bo po jahanju bolj ustrezalo. Po želji lahko sami tudi kaj spečete na zunanjem žaru. V poletnih mesecih priporočamo kopanje v bližnji reki Reki.

Za nočni počitek lahko izbirate med spanjem na senu na naši kmetiji ali pa v apartmajih v bližini (do 5 km).

Če bi poleg jahanja in počitka želeli del dopustovanja nameniti obisku bližnjih znamenitosti, smo vam v zavihku Priporočamo pripravili izbor lokacij, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Za majhne lokalne biserčke, ki bi jih sami težko našli, pa bomo mi poskrbeli. Pustite se presenetiti!

Ponudba jahalnih počitnic je na voljo od aprila do oktobra. Na podlagi povpraševanja vam bomo poslali ponudbo. Ob plačilu 30 % zneska je rezervacija potrjena. Preostanek nakažete na TRR najkasneje dan pred prihodom. V primeru odpovedi nakazanega predplačila za rezervacijo ne vračamo.

Velikost skupine: 2-8 jahačev.

                                                                                                                                                                Cenik (na osebo)

V ceno NI vključeno:

  • – Turistična taksa v višini 1,25 EUR/osebo/na dan
  • – Pijača