Kratke počitnice

Kratke počitnice

Prihod na kmetijo v ponedeljek dopoldan, kratek počitek po vožnji za konje in pijača dobrodošlice za jahače, ogled kmetije in kosilo. Po kosilu osedlamo konje in se z jahanja vrnemo šele proti večeru. Sledi večerja in priprava na spanje glede na izbrano namestitev.

V torek se po zajtrku odpravimo na celodnevno jahanje v spremstvu vodnika s kosilom nekje po poti. Po povratku sledi le še počitek in druženje ob večerji.

Sreda bo nekoliko bolj ležerna, saj bomo jahali samo dopoldan, po kosilu pa bomo tudi našim konjem privoščili malo dopusta. Jahači popoldan lahko sproščeno preživijo na kmetiji, počivajo, berejo ali pa se družijo. Lahko pa se odpravijo tudi na ogled kakšne turistične znamenitosti v bližini. Večerja v lastni režiji, če uživate v peki vam je na kmetiji na voljo žar.

Četrtek je zadnji dan našega druženja in po zajtrku bomo spet hitro na konju. Po kosilu nekje na naši tokratni jahalni poti, se bomo v zgodnjih popoldanskih urah vrnili na kmetijo.  Sledi čas za krajši počitek konj in jahačev ter proti večeru odhod.

Cena za 2-3 jahače: 390 €/osebo

Cena za 4-6 jahačev: 330 €/osebo

Cena za 7-8 jahačev: 300 €/osebo