Tedenski dopust

Tedenski dopust

Prihod na kmetijo v ponedeljek dopoldan, kratek počitek po vožnji za konje in pijača dobrodošlice za jahače, ogled kmetije in kosilo. Po kosilu osedlamo konje in se z jahanja vrnemo šele proti večeru. Sledi večerja in priprava na spanje glede na izbrano namestitev.

V torek se po zajtrku odpravimo na celodnevno jahanje v spremstvu vodnika s kosilom nekje po poti. Po povratku sledi le še počitek in druženje ob večerji.

Sreda bo nekoliko bolj ležerna, saj bomo jahali samo dopoldan, po kosilu pa bomo tudi našim konjem privoščili malo dopusta. Jahači popoldan lahko sproščeno preživijo na kmetiji, počivajo, berejo ali pa se družijo. Lahko pa se odpravijo tudi na ogled kakšne turistične znamenitosti v bližini. Večerja v lastni režiji, če uživate v peki vam je na kmetiji na voljo žar.

V četrtek bomo po zajtrku spet hitro na konju. Tokrat bomo kosilo imeli po taborniško, ob potoku s čudovito naravno kuliso, ki jo bomo izkoristili za daljši počitek v miru in tišini. Ko se bomo popoldan vrnili nazaj na našo kmetijo in poskrbeli za konje, se bomo skupaj odpeljali na večerjo v prav posebnem ambientu.

Petek je dan za počitek pri nas na kmetiji ali za raziskovanje okolice, kar vam je ljubše. Razen zajtrka je hrana v lastni režiji. Popoldan lahko izkoristite za samostojno jahanje v maneži ali pa na travniku pripravimo poligon za zabavo, čeprav priporočamo, da svojemu konju privoščite malo regeneracije.

V soboto je spet dan, ki ga bomo celega preživeli na konjskem hrbtu in ob povratku nam bo večerja še kako prijala.

V nedeljo je zadnji dan našega druženja, dopoldan bomo namenili počitku, sprehodu, klepetu ali kopanju v bližnji reki. Po kosilu pa bo čas za pakiranje, nalaganje konj in odhod.

Cena za 2-3 jahače: 695 €/osebo

Cena za 4-6 jahačev: 580 €/osebo

Cena za 7-8 jahačev: 540 €/osebo